Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie 7 metode prin care să-ți promovezi canalul de YouTube pentru a obține mai multe vizualizări

7 metode prin care să-ți promovezi canalul de YouTube pentru a obține mai multe vizualizări

YouTube este una dintre cele mai importante surse de venit pentru mulți creatori de conținut în mediul online. Pentru a avea succes pe YouTube, unde concurența este atât de intensă, YouTuberii trebuie să respecte câțiva pași. Să vedem ce poți face pentru ca videoclipurile tale să aibă mai mult succes acum.

Acționează mereu pe baza unui plan

Dacă vrei ca videoclipurile tale sa aibă succes, nu ți-as recomanda să abordezi orice subiect care iți vine in minte. YouTuberii de succes știu când să creeze videoclipuri și pe ce subiecte. Dacă dorești să pregătești videoclipurile potrivite la momentul potrivit, în loc să muncești inutil, ar trebui să iei în considerare cele discutate mai sus. Un instrument precum Google Trends te poate ajuta în acest sens. GT este complet gratuit, și oferă informații importante despre ce fel de subiecte folosesc oamenii pentru căutarea Google și în ce perioade de timp. Ar fi o mișcare inteligentă să faci videoclipuri despre subiectele de care oamenii sunt cei mai interesați, nu-i așa?

Profită de funcția de încorporare a clipurilor video

Să sperăm că folosești mai multe platforme pentru a deveni un YouTuber de succes. Deoarece dacă reușești să atragi trafic extern către videoclipului tău, s-ar putea să crești semnificativ numărul de vizionări. De exemplu, să presupunem că, în calitate de creator de conținut, ai și un blog, pe o altă platformă decât YouTube. Prin încorporarea videoclipurilor YouTube relevante în postările de pe blog, cu siguranță persoanele care vin să vă citească postările îți vor viziona și videoclipul. Iată cum poți activa funcția de încorporare videoclipurilor YouTube:

  • Mai întâi, mergi la YouTube Studio.
  • Deschide pagina de editare a videoclipului pe care dorești să îl încorporezi.
  • Găsește secțiunea de Setări Avansate ale paginii.
  • Fă clic pe Opțiuni de Implementare din meniul de Setări Avansate.
  • Printre acele opțiuni, ar trebui să poți bifa căsuța de Permite Încorporarea.

Distribuie videoclipurile tale pe celelalte social media

Una dintre cele mai importante cerințe pentru a fi un YouTuber de succes este să fii activ pe alte platforme de socializare. Poți cere idei și sfaturi de videoclipuri noi pe  YouTube de la urmăritorii tăi folosind astfel de platforme. Mai mult decât atât, îți poți crește vizionările prin partajarea videoclipurilor pe care le-ai pregătit pe aceste canale social media.

Cumpără Vizualizări YouTube

Concurența poate fi acerbă între creatorii de conținut atunci când vine vorba despre canalele interactive. Iar YouTube este o astfel de platformă. Chiar dacă spunem că YouTube este cea mai dificilă platformă atunci când vine vorba de concurență, puțini oameni nu vor fi de acord. Crearea de conținut de calitate pe platforme cu o concurență atât de mare poate să nu fie suficientă pentru a avea succes, deoarece videoclipul poate fi trecut cu vederea printre sutele de alte videoclipuri de calitate. Pentru a nu intra în cursă în spatele concurenței, îți recomandăm să cumperi vizualizări YouTube de pe youtubemarket.net. Cu cât videoclipurile tale au mai multe vizionări, cu atât mai mulți oameni le vor observa. Cu alte cuvinte, odată ce cumperi vizualizări YouTube, succesul canalului tău va începe să prindă un efect de bulgăre de zăpadă.

Lungimea videoclipurilor contează

Este posibil să fi observat că mulți YouTuberi depun un efort în plus pentru a realiza videoclipuri mai lungi. De ce crezi că fac acest lucru? Unul dintre principalele motive este pentru a crește timpul total de vizionare. Pentru că timpul de vizionare este cea mai importantă dinamică pe care algoritmul YouTube o ia în considerare atunci când clasifică videoclipurile. Cu cât videoclipurile tale sunt vizionate mai mult timp, cu atât mai mare va fi procentul de retenție a publicului. Apropo, permite-mi să-ți spun că cei care nu și-au verificat contul YouTube nu vor putea încărca videoclipuri mai lungi de 15 minute. Pentru verificarea contului YouTube:

  • În primul rând, mergi la setări.
  • Apoi, fă clic pe Setări avansate.
  • Acum vei vedea secțiunea de Verificare.
  • Odată ce apeși pe Verificare,  sistemul îți va trimite un cod de verificare. După introducerea acestui cod primit prin e-mail sau SMS, contul tău YouTube va deveni verificat.

Interacționează cu publicul

Dacă vrei să devii un YouTuber de succes, nu uita că YouTube este o rețea socială. Așadar, trebuie să îți pui în valoare abilitățile sociale. Oamenii vor comenta la clipurile tale și îți vor adresa întrebări. Le poți face pe plac răspunzând la întrebările lor și mulțumindu-le pentru comentarii. În acest mod, vei putea construi fidelitatea canalului tău. Dacă cei care te urmăresc sunt timizi în ceea ce privește comentariile și întrebările, trebuie să îi încurajezi să comenteze în videoclipurile tale.

Adaugă Watermerk pe videoclipurilor tale

Watermark-urile îți permit să îți promovezi canalul în videoclipurile proprii. Acestea sunt doar imagini de dimensiuni mici. Cu toate acestea, ele sunt utile atunci când vine vorba de branding-ul unui canal de YouTube. Atunci când spectatorii își mută cursorul mouse-ului peste acest watermark sau îl ating, vor vedea butonul de Abonare.

 

 

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri