Jurnalul.ro Ştiri Politică UPDATE - A 12-azi de proteste în fața Guvernului

UPDATE - A 12-azi de proteste în fața Guvernului

UPDATE: Peste 500 de manifestanţi, potrivit unor surse, s-au strâns în Piaţa Victoriei, sâmbătă seară, pentru a douăsprezecea zi consecutiv, pentru a protesta împotriva Guvernului. 

Oamenii au venit cu steaguri şi pancarte care cuprind mesaje împotriva Guvernului: "Luptăm pentru o ţară curată", "Nedreptatea ne uneşte", "Susţin proclamaţia Parlament fără penali", "Nu vrem guvern de troglodiţi şi hoţi condus de mafioţi", "Singura soluţie: propria revoluţie", "Hoţii la închisoare, nu la guvernare". 

Aceştia scandează "Demisia", "Nu plecăm", "Rezist". 

"Luptăm pentru o ţară curată", "Nedreptatea ne uneşte", "Susţin proclamaţia Parlament fără penali", "Erdogan de Teleorman", "Nu vrem guvern de troglodiţi şi hoţi condus de mafioţi", "Singura soluţie: propria revoluţie", "Hoţii la închisoare, nu la guvernare". 

Știrea inițială: În jur de 250 de persoane protestează, sâmbătă seară, în fața sediului Guvernului din Piața Victoriei, în a douăsprezecea zi consecutiv după ce câteva zeci de persoane au participat în cursul zilei la un ”maraton al democraţiei” ce a avut loc în jurul Guvernului şi pe traseul bd. Aviatorilor - bd. Kiseleff.

"Vrem să schimbăm ţara şi consider că prin acest protest curat şi prin mişcare putem iniţia o mişcare cu adevărat în România", a spus Horia Vasiliev, antreprenor, iniţiatorul acţiunii.

Sursa: antena3.ro

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri