Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident GROAZNIC la Satu Mare. Distracția unor tineri le-a provocat moartea. S-au lovit puternic de un copac

Accident GROAZNIC la Satu Mare. Distracția unor tineri le-a provocat moartea. S-au lovit puternic de un copac

Un accident mortal s-a produs pe un drum forestier din Satu Mare, la miezul nopții trecute. În timp ce bărbat a tractat cu mașina trei persoane pe un colac tubby, acestea s-au izbit puternic de un copac. 

Pe drumul forester Brada din apropierea localității Negrești Oaș, în zona Luna Șes, un tânăr de 26  de ani care conducea un Mercedes înmatriculat în Franța, a tracctat un alt bărbat de 36 de ani și două femei de 21 de ani. Însă cele trei persoane s-au izbit de un copac situat pe marginea drumului. În urma impactului, bărbatul a murit iar cele două tinere s-au rănit grav, scrie presasm.ro.

Una dintre fete se află în comă iar cealaltă are fractură de picior și contuzie de coloană.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. Urmează să i se recolteze probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

S-a deschis dosar penal pentru  ucidere din culpă și vătămare corporală gravă din culpă. Întrucât drumul nu era public, incidentul nu este considerat rutier. 

"În jurul orei 00:10, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Someș al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale celor trei victime rezultate în urma producerii unui accident rutier. În accident a fost implicat un autoturism care trăgea un tubing pe care se aflau trei persoane. La fața locului s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de primă intervenție și comanda, două ambulanțe SMURD (una de terapie intensiva mobilă și una cu echipaj de prim-ajutor) și doua ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean", au transmis pompierii militari.

 

Subiecte în articol: accident satu mare
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri