Jurnalul.ro Ştiri Locale Grav accident în Vâlcea. Patru persoane au ajuns la spital

Grav accident în Vâlcea. Patru persoane au ajuns la spital

de Redacția Jurnalul    |   

Patru persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau, condusă de un bărbat de 64 de ani, din Vitomirești - Olt, a intrat sâmbătă într-un cap de pod într-o localitate din județul Vâlcea.

„La data de 20 iulie a.c., în jurul orei 15:00, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că, pe DC 132, în localitatea Slătioara, a avut loc un eveniment rutier. De îndată, la fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Horezu care au constatat că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că, un bărbat, de 64 de ani, din localitatea Vitomirești, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând într-un cap de pod”, anunță IPJ Vâlcea.

Patru persoane care se aflau în autoturism au fost rănite și au ajuns la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămarea corporală din culpă în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului”, se precizează în finalul comunicatului.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: accident răniţi Vâlcea
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri