Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident în Vrancea. Ciocnire între un autoturism și o ambulanță

Accident în Vrancea. Ciocnire între un autoturism și o ambulanță

de Redacția Jurnalul    |   

Un accident a avut loc duminică între o mașină și o ambulanță, în Vrancea.

Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în localitatea Dumbrăveni a avut loc o coliziune între un autoturism și o ambulanță.

Conform primelor date, femeia care se afla la volanul autoturismului a suferit leziuni ușoare.

Ambulanța transporta o pacientă către spital.

"Poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în localitatea Dumbrăveni a avut loc o coliziune între un autoturism şi o ambulanţă. Conform primelor date, femeia care se afla la volanul autoturismului a suferit leziuni", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea, pacienta din ambulanţă a fost preluată de un alt echipaj şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani.

"Duminică, în jurul orei 15,00 a avut loc un accident rutier în localitatea Dumbrăveni în care au fost implicate o ambulanţă SAJ Vrancea şi un autoturism. În urma accidentului, echipajul SAJ nu prezintă traume. Pacienta transportată în ambulanţa implicată în accident este stabilă şi a fost preluată de un echipaj SAJ tip B2 şi transportată la Spitalul Judeţean Focşani. Victima din autoturism, o conducătoare auto în vârstă de 53 ani, a fost preluată de echipajul SAJ de tip C2 cu medic şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Focşani. Pacienta era conştientă, uşor confuză, cu traumatism de membru superior stâng", a declarat Purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.
 

Subiecte în articol: accident dumbraveni ambulanta
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri