Jurnalul.ro Timp liber Monden Actriţa Marion Cotillard dezminte zvonurile care o implică în divorţul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt

Actriţa Marion Cotillard dezminte zvonurile care o implică în divorţul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt

Actriţa franceză Marion Cotillard a dezminţit pe Instagram zvonurile care o implică în divorţul dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt, confirmând totodată că aşteaptă al doilea copil, relatează AFP.


Actriţa a denunţat ca nefondate zvonurile care au început să curgă la 24 de ore după anunţarea acestui divorţ în care s-a văzut implicată fără voia ei. Potrivit unei surse a ziarului New York Post, Brad Pitt ar fi avut aventuri cu alte femei, inclusiv cu Marion Cotillard, partenera lui din filmul "Allied".

"Nu obişnuiesc să comentez şi nici să iau în serios astfel de absurdităţi spuse la adresa mea", a scris actriţa, care a subliniat că a făcut excepţie în acest caz, deoarece situaţia afectează persoane "dragi ei".

Marion Cotillard a confirmat că aşteaptă al doilea copil cu actorul şi regizorul Guillaume Canet. "L-am întâlnit pe bărbatul vieţii mele acum şapte ani, tatăl fiului şi bebeluşului pe care îl aşteptăm acum", a scris ea cu câteva ore în urmă pe Instagram.

Actriţa şi-a încheiat mesajul urându-le lui "Angelina şi Brad (...) să-şi găsească liniştea în aceste momente tulburi".

Sursa: AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri