Jurnalul.ro Cultură Muzica Adi Despot: „Cât despre Babasha, bravo, omule! (...) Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul acela de ipocrizie"

Adi Despot: „Cât despre Babasha, bravo, omule! (...) Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul acela de ipocrizie"

de Redacția Jurnalul    |   

Concertul mult așteptat al trupei britanice Coldplay în România a fost marcat de controverse, după ce manelistul Babasha a fost huiduit de fanii formației. Babasha a urcat pe scenă și a început să cânte o manea aflată în prezent în trending pe YouTube. Deși a fost întâmpinat cu huiduieli și fluierături din partea mulțimii, artistul a dus la bun sfârșit momentul său.

Reacțiile publicului au fost comparate cu atmosfera unui meci de fotbal, însă Babasha a continuat să cânte în ciuda adversităților. În apărarea sa a intervenit Adi Despot, solistul trupei Vița de Vie, cunoscut pentru atitudinea sa nonconformistă.

„1. Cea mai bună glumă pe care am auzit-o este că 'au venit Coldplay și, în zi de sărbătoare, în loc să prezinte părinților soția noastră, au prezentat amanta!'.

2. Trebuie să învățați, corporatiștilor, care este cu adevărat valoarea trendului YouTube și, în general, a mult doritelor cifre pe care le produce un artist de moment în mediul digital, singura unitate de măsură pe care o aveți la îndemână.

3. Cât despre Babasha, bravo, omule! Să cânți cum ai făcut-o, în fața unui stadion care te huiduie, este atât de rock'n'roll încât nu are cum să nu fie bine. Ba chiar te invidiez că nu am fost eu în locul tău, să mă scald în oceanul acela de ipocrizie", a scris Adi Despot în apărarea tânărului manelist.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri