Jurnalul.ro Ştiri Locale Aglomerație la frontiere. Peste 500.000 de persoane au tranzitat granițele României în ultimele 24 de ore

Aglomerație la frontiere. Peste 500.000 de persoane au tranzitat granițele României în ultimele 24 de ore

de Redacția Jurnalul    |   

 Peste 500.000 de persoane au tranzitat frontierele României în ultimele 24 de ore, atât pe sensul de intrare, cât și pe sensul de ieșire, transmite Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat, în ultimele 24 de ore, formalitățile pentru trecerea frontierei, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire, pentru peste 502.000 de persoane, cetățeni români și străini.

Citiți și Cutremur cu magnitudinea de 4,7 grade în Banat

Aproximativ 144.000 de mijloace de transport care au tranzitat fro­ntiera.

Astfel, pe sensul de intrare în România, prin punctele de frontieră terestre, dar și prin cele aeriene și maritime (sosiri din state non Schengen) au fost efectuate formalitățile de intrare în țară pentru 253.886 persoane. Totodată, au intrat în țară 72.196 mijloace de transport.

Citiți și JO 2024: Programul sportivilor români în competiţiile din 11 august

Polițiștii de frontieră le recomandă cetățenilor care vor să călătorească în afara țării să se informeze din timp privind timpul de așteptare în punctele de frontieră deschise traficului internaţional, de pe aplicaţia Trafic on-line ce poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri