Jurnalul.ro Sport Alcaraz îl zdrobește pe Wolf și ajunge în turul doi la Roland Garros

Alcaraz îl zdrobește pe Wolf și ajunge în turul doi la Roland Garros

de Redacția Jurnalul    |   

Al treilea favorit al Grand Slam-ului de la Roland Garros, Carlos Alcaraz, a început cu dreptul tentativa sa de a obține primul titlu la Paris. El l-a învins duminică pe americanul J.J. Wolf cu 6-1, 6-2, 6-1. Spaniolul nu a arătat că ar avea probleme la brațul său afectat de un accident.

Semifinalistul de anul trecut a ajuns la Roland Garros cu doar patru meciuri la activ pe zgură din cauza unei probleme la antebrațul drept care l-a obligat să lipsească de la Monte Carlo, Barcelona și Roma, apărarea titlului de la Madrid fiind, de asemenea, stopată de această problemă.

După ce a recunoscut că încă mai are îngrijorări persistente și a purtat o manșetă de compresie, spaniolul în vârstă de 21 de ani i-a îngrijorat pe fanii săi de pe arena Philippe Chatrier, când și-a pierdut serviciul în primul game al meciului.

Wolf, un lucky loser venit din turneul de calificare, care își face a doua apariție pe tabloul principal de la Paris, s-a luptat să țină pasul cu adversarul său, dar jucătorul de 25 de ani a și-a pierdut de trei ori serviciul în setul inaugural.

Alcaraz și-a dublat rapid avantajul și apoi a luat un avans de 3-0, sub acoperiș în setul al treilea, după ce a început să plouă, înainte de a închide meciul cu o minge greșită de Wolf.

În tutl următor, Alcaraz va întâlni câștigătorul meciului dintre Draper și De Jong.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: Alcaraz wolf roland garros
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri