Jurnalul.ro Ştiri Externe Aleksei Navalnîi anunţă prin Instagram că "totul este bine" la închisoare

Aleksei Navalnîi anunţă prin Instagram că "totul este bine" la închisoare

Aleksei Navalnîi, liderul opoziţiei ruse, a anunţat, miercuri seară, pe o reţea de socializare online, că "totul este bine" în închisoare.

"Totul este bine pentru mine. Există chiar şi o bară de tracţiuni în curte", a anunţat Aleksei Navalnîi, prin Instagram, conform Agenţiei France-Presse şi cotidianului Ouest France.

Aleksei Navalnîi, liderul opoziţiei ruse, se află într-un penitenciar situat în regiunea Vladimir, la aproximativ 100 de kilometri est de oraşul Moscova, conform Comisiei ruse de Monitorizare Penală.

O instanţă judiciară din Moscova a decis, la începutul lunii februarie, condamnarea la trei ani şi şase luni de închisoare a lui Aleksei Navalnîi, liderul opoziţiei ruse, pentru încălcarea condiţiilor unei sentinţe cu suspendare. Instanţa a dispus scăderea din sentinţă a zilelor petrecute de Aleksei Navalnîi în arest la domiciliu. Aleksei Navalnîi a fost arestat preventiv pe 17 ianuarie, la revenirea în Rusia după ce a fost tratat în Germania ca urmare a atacului neurotoxic din august 2020.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri