Jurnalul.ro Ştiri Externe Alertă în Rusia! Cel puţin şase persoane şi-au pierdut viaţa în regiunea Krasnodar din cauza inundațiilor

Alertă în Rusia! Cel puţin şase persoane şi-au pierdut viaţa în regiunea Krasnodar din cauza inundațiilor

Cel puţin şase persoane şi-au pierdut viaţa în regiunea Krasnodar, din sudul Rusiei, în urma inundaţiilor provocate de ploile torenţiale care au căzut miercuri în această zonă, potrivit serviciilor de urgenţă locale citate vineri de EFE. 

"Potrivit datelor preliminarii, ca rezultat al inundaţiilor, în localităţile Apseronsk şi Tuapse au murit şase persoane", a declarat agenţiei Interfax, un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă . 

Peste 1.800 de case şi aproximativ 6.000 de locuitori au fost afectaţi de inundaţiile care s-au abătut asupra celor două localităţi, precum şi asupra oraşul balnear Soci de la Marea Neagră, unde a fost declarată starea de urgenţă iar transportul feroviar spre această direcţie a fost suspendat. 

Transneft, compania care gestionează conducta rusă de petrol, a anunţat vineri dimineaţă că extracţiile în tronsonul Tijoretsk-Tuapse au fost întrerupte în urma unei avarii produse la conductă. 

Peste 100 de lucrători şi 45 de vehicule de sprijin tehnic participă la operaţiuni pentru a repara avaria, a declarat Igor Diomin, purtătorul de cuvânt al Transneft. 

"S-a evitat ca ţiţeiul să se scurgă în sursele de apă. Îl locul în care s-a produs avaria se desfăşoară un control ecologic pentru supravegherea mediului. Nu există niciun pericol pentru populaţie", a asigurat sursa.AGERPRES

Subiecte în articol: inundatii rusia
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri