Jurnalul.ro Timp liber Alin Pascal: “Sunt cel mai netalentat om în viață la desen. Era să rămân repetent”

Alin Pascal: “Sunt cel mai netalentat om în viață la desen. Era să rămân repetent”

Alin Pascal, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea diseară, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare în Marvin Gaye, mărturisete în această ediie că în clasa a cincea a rămas corigent la… desen. Problema a fost una serioasă, căci a fost necesar ca mama sa, celebra interpretă de muzică populară Matilda Pascal Cocăria, să se întoarcă de urgenă din Statele Unite să se prezinte la coală, pentru ca fiul său să nu rămână repetent.

Cum am reuit să rămân corigent? Păi dacă sunt cel mai netalentat om în viaă la desen… Am fost pus să desenez un peisaj de toamnă i am făcut o mâzgăleală. Mi s-a părut mie că e cool i abstract. Am vrut să fiu artist plastic. i după lucrarea respectivă, din note de 3 i 4 nu m-a mai scos profesorul. Într-un final, mi-au chemat părinii la coală. i maică-mea a venit tocmai din America. Nu tiu ce au discutat ei acolo, dar au făcut cumva să-mi iasă media 5 i să nu rămân repetent”, spune Alin.

În seara aceasta, talentatul interpret îl va imita pe Marvin Gaye, supranumit “prinul muzicii soul”. Cum vor aprecia juraii Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits i Aurelian Temian transformarea sa, telespectatorii Antenei 1 vor vedea diseară, de la ora 20.00, numai la “Te cunosc de undeva!”.

 

 

 

 

 

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri