Jurnalul.ro Timp liber Monden Alina Chivulescu, interviu emoționant: “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta”

Alina Chivulescu, interviu emoționant: “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta”

Îndrăgita actriță Alina Chivulescu face mărturisiri emoționante astăzi, la “CulTOUR”, de la ora 17.30, la Happy Channel. Aceasta vorbește despre cea mai importantă lecție pe care a învățat-o de la tatăl său, despre pasiunile pe care le are, dar și despre alte multe lucruri mai puțin știute de public. 

“Mi-ar plăcea foarte tare să-l mai întâlnesc pe tata”, spune Alina Chivulescu, în cadrul interviului emoționant pe care l-a oferit echipei “CulTOUR” și pe care Happy Channel îl va difuza astăzi. Părintele său a reușit să-i ofere o lecție extrem de importantă. “Tata a fost cel mai bun om pe care l-am întâlnit pe lumea asta. Sfaturi nu mi-a dat tata, dar am învățat de la el să fiu un om bun, iar asta sper să fi reușit cu copilul meu” , adaugă îndrăgita actriță, pe care telespectatorii o pot urmări în serialul “Fructul oprit”.

Telespectatorii o pot cunoaște mai bine pe Alina Chivulescu, urmărind interviul de la “CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, astăzi de la ora 17.30, la Happy Channel.

Subiecte în articol: Alina Chivulescu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri