APOCALYPSA why not, se încadrează în același gen literar numit Romanul Catehetic Realist, cu care ne-a obișnuit autorul prin romanele precedente publicate: LUCRAREA, lansat în 2004, și SE INTORC MORȚII ACASĂ, lansat in 2014. De precizat, ca tot pe 29 iunie se lansează ediția în limba franceză a romanului SE ÎNTORC MORȚII ACASĂ.
Cornel Constantin Ciomazga spune că APOCALIPSA why not va fi o carte care sparge toate convențiile, care va demola multe conforturi spirituale și care va strica somnul multora, o carte a celor mai mari dezvăluiri din ultimii 2000 de ani, privind fundamentele religiei”.
“O carte care va schimba din temelii, fără negocieri, relația omului cu Dumnezeu. Cartea mea nu este despre moarte, pentru că Apocalipsa nu înseamnă PRĂPĂD. APOCALIPSA why not nu este despre sinistru, nu este despre prăbușirea în neunde”!, spune autorul
Lansarea cărții va avea loc în Aula Ministerului Culturii din B-dul Unirii 22, în aceeași clădire cu Biblioteca Națională, dar pe la intrarea în minister, intrarea fiind liberă.
Câte ceva despre Cornel Constantin Ciomâzgă
S-a născut la 28 martie 1950 În preajma Mănăstirii Neamţului. A lucrat încă de foarte tânăr ca muncitor, primitor-distribuitor, merceolog şi ca funcţionar economic.
A studiat regie teatru şi film, apoi, ca autodidact convins a continuat cu studii de psihologie şi teologie.
A debutat sub pseudonimul Cornel Cupşa, publicând între anii 1980-1990 tablete satirice, eseuri şi versuri în presa vremii, în 1990 a fost redactor la „Zig-Zag”, săptămânalul cu cel mai mare impact şi tiraj postrevoluţionar, apoi redactor la săptămânalul „Tinerama”.
In 1991 a devenit redactor-şef al primului post de radio particular din România: „Fun-Radio“. între 1992 şi 1996 a fost director general la „Radio Tinerama”. între 1992 şi 2002 a fost director general şi fondator al societăţii „Romanian Advertising Media”.
În 1997 a colaborat ca realizator de programe la TVR.
Intre 1990 şi 2002 a publicat editoriale, interviuri, comentarii, eseuri şi reportaje la: „România Liberă”, „Zig-Zag”,„Tinerama”, „Ziua”, „Libertatea”, „Lumea Liberă” — New York, „Curentul” şi altele
În 2000 a realizat filmul documentar „Semne”, vorbind pentru prima dat despre moaştele preotului Ilie Lăcătuşu.
În 2001 a realizat primul curs de psihologie creştin-ortodoxă. .
În 1990 a realizat primul format de emisiune talk-show din România.
A realizat peste 200 de emisiuni talk-show radiofonic cu cele mai importante personalităţi ale vremii.
Activitatea sa profesională a fost răsplătită cu numeroase premii Premiul Marconi pentru activitate publicistică, Premiul Asociaţiei Jurnaliştilor Europeni, Premiul Fundaţiei Secolul XXI, Premiul Asociaţiei 21 Decembrie Premiul Comitetului Naţional Român pentru UNICEF şi altele.