Jurnalul.ro Ştiri Locale Arestări preventive pentru omor calificat comis asupra unui cetăţean italian

Arestări preventive pentru omor calificat comis asupra unui cetăţean italian

O femeie şi doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile şi sunt cercetaţi sub aspectul infracţiunii de omor calificat, o crimă cu premeditare săvârşită asupra unui cetăţean italian de 64 de ani, soţul femeii în cauză, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate.

Potrivit acesteia, soţia victimei, în vârstă de 34 de ani, a oferit o sumă de 2.500 de lei pentru crima asupra soţului său. Femeia avea o relaţie extraconjugală cu unul dintre bărbaţii care au atacat victima, acesta având vârsta de 21 de ani.

Cel de-al doilea inculpat este tot o persoană de 21 de ani, care locuieşte în Braşov şi care a venit pentru o scurtă perioadă de timp în localitatea Buciumeni. Acesta a fost contactat de inculpatul cu care soţia victimei avea o relaţie extraconjugală. Femeia i-a propus să obţină suma de 2.500 de lei pentru a-i agresa soţul, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Astfel, în timp ce inculpata a mers la domiciliul părinţilor săi, cei doi au pătruns în locuinţă în momentul când victima dormea, l-au lovit pe bărbat cu pumnii şi cu picioarele şi i-au aplicat şi o lovitură cu o bucată de fier în zona craniului.

Conform sursei citate, cei trei inculpaţi au recunoscut nuanţat faptele, femeia susţinând că a dorit să-i ofere o corecţie soţului ei, care a devenit agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Cei doi inculpaţi au afirmat, la rândul lor, că ei nu au vrut decât să-și lovească victima și nu să o ucidă.

AGERPRES

Subiecte în articol: crimă asupra soțului
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri