Jurnalul.ro Timp liber Fashion Schimbare MAJORĂ pe piața articolelor de lux. Louis Vuitton deschide primul magazin de mobilă

Schimbare MAJORĂ pe piața articolelor de lux. Louis Vuitton deschide primul magazin de mobilă

Celebra casă de modă Louis Vuitton deschide la Shangahi primul său magazin de mobilă și articole de uz casnic, scrie Reuters.

Intrarea se va face doar pe bază de programare. Sediul se află într-un imobil istoric din apropierea zonei de shopping de lux, Nanjing Road. 

Parte a grupului de produse de lux LVMH, brandul francez anunță că noul concept se află timp de câteva luni în perioadă de testare și doar dacă va avea succes, va deveni permanent. 

Articolele expuse nu au prețurile afișate dar un scaun creat de fraţii Campana costă circa 97.860 de dolari. 

Planul de extindere și spre alte categorii de produse de lux al casei de modă Louis Vuitton cuprinde și sectorul lifestyle din China. În octombrie 2022 a fost deschis un magazin, care cuprinde un restaurant și un spațiu expozițional, în orașul Chengdu. 



"LMVH încearcă să se repoziţioneze ca o marcă de lux contemporană prin intrarea pe noi segmente care rezonează cu consumatorii chinezi dinamici din Generaţia Z şi Milenialii. Spre deosebire de predecesorii lor, care puneau accent pe viaţa privată, imigranţii digitali din Generația Y şi nativii digitali din Generația Z nu se opun la afişarea stilului lor de viaţă pe social media. LMVH intenţionează să profite de avantajul primului sosit", explică Bobby Verghese, analist la firma de consultanţă GlobalData.

Estimările arată că vânzările de pe piața de mobilă și articole de uz casnic vor ajunge la 782 de miliarde de dolari în 2026.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri