Jurnalul.ro Timp liber Astrograma lui Donald Trump și Constelația Draconienilor: Cum l-a schimbat tentativa de asasinat pe liderul american care va câștiga alegerile în 2024

Astrograma lui Donald Trump și Constelația Draconienilor: Cum l-a schimbat tentativa de asasinat pe liderul american care va câștiga alegerile în 2024

de Andreea Tiron    |   

Într-un material intitulat „Renașterea lui Donald Trump”, cunoscutul astrolog constănțean Claudiu Ganea dezvăluie ce destin mistic are cel mai controversat candidat la funcția de președinte al Satelor Unite ale Americii:

„Donald Trump s-a născut pentru America. Astrograma sa dezvăluie un destin ce stă sub semnul Gemenilor cu ascendentul în Leu, marcându-l ca un lider puternic, rațional și carismatic. Încercarea recentă de asasinat va deveni catalizator pentru o reînnoire profundă, declanșând o fază de transformare spirituală în care Trump va dezvolta o obsesie pentru creștinism devenind devotat lui Hristos. Misiunea sa pentru America va dobândi pentru el o dimensiune sacră.

Uranus în casa a 10-a sugerează că Donald Trump are origine cosmică, legându-l de Constelația Draconienilor. Această influență draconiană îi conferă o aură puternică și îl definește ca un lider nativ. Draconienii, faimoși pentru puterea și capacitatea lor de a influența omenirea, își găsesc în Trump un exponent dedicat. Cu o fundație ancestrală solidă, el promite să aducă binele în America.

Un fapt extrem de interesant este că Lilith în Săgetător, în casa a 4-a, aproape de nodul sud karmic sugerează că Donald Trump este un Zeu căzut, adăugând o notă mistică destinului său.

Alinierea lui Saturn, Venus și Mercur în Rac subliniază legătura karmică profundă pe care Trump o are cu poporul american, America fiind o țară Rac. Această hartă astrală indică un destin puternic legat de America, în care Trump joacă un rol crucial în ghidarea și protejarea națiunii.

În această nouă etapă a vieții sale, Donald Trump va căpăta o semnificație aproape mistică. Transformarea sa spirituală îl va face nu doar un lider, ci și un simbol al renașterii spirituale.

Cu toate acestea, din anul 2025, sub conducerea lui Donald Trump, America va trece printr-o perioadă de declin economic sever, ce va lua pe toată lumea prin surprindere. Această criză financiară va fi o provocare majoră, punând la încercare atât hotărârea, determinarea cât și viziunea sa spirituală și politică

În ciuda acestor dificultăți și a declinului economic temporar, el va rămâne ferm și va continua să lupte pentru renașterea națiunii americane. Cu timpul, eforturile sale vor produce efecte pozitive, iar America va reveni la măreție și prosperând din nou”, transmite Claudiu Ganea.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri