Jurnalul.ro Ştiri Externe Atacurile aeriene nocturne ale rușilor asupra Kievului, regiunii Liov și a orașului Krivoi Rog

Atacurile aeriene nocturne ale rușilor asupra Kievului, regiunii Liov și a orașului Krivoi Rog

de Redacția Jurnalul    |   

Atacurile aeriene ale rușilor din noaptea de sâmbătă spre duminică au vizat Kievul, regiunea Liov și orașul Krivoi Rog. Mai multe persoane au fost rănite, inclusiv un membru al echipelor de salvatori, au anunțat ucrainenii. De asemenea, sunt numeroase pagube în infrastructura civilă.

Rușii au lansat peste noapte mai multe atacuri aeriene asupra Ucrainei, inclusiv asupra capitalei Kiev. Alarma aeriană a pornit de două ori și a sunat timp de trei ore, în total, potrivit Reuters. Nu au fost anunțate victime și distrugeri.

Ministerul de Interne al Ucrainei a anunțat pe Telegram că loviturile Rusiei au vizat și orașul Krivoi Rog, aflat la aproximativ 400 km sud-est de Kiev. Acolo au fost rănite 17 persoane, inclusiv un salvator. Opt dintre răniți au fost internați la spital.

Ministerul a transmis că o clădire a administrației orașului a fost parțial distrusă și mai multe clădiri rezidențiale și mașini au fost avariate. Un incendiu a deteriorat echipamentele serviciilor de urgență.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: atacuri ruși ucraina kiev
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri