Jurnalul.ro Ştiri Observator Autorul alarmei false cu bombă de la hotelul unde este cazată Elena Lasconi a fost prins de polițiști. Ce amendă a primit

Autorul alarmei false cu bombă de la hotelul unde este cazată Elena Lasconi a fost prins de polițiști. Ce amendă a primit

de Redacția Jurnalul    |   

Polițiștii l-au găsit pe cel care a lansat alarma cu bombă la hotelul din Timișoara în care este cazată Elena Lasconi. Bărbatul a fost amendat și dus la o clinică psihiatrică în vederea efectuării unui control de specialitate.

Polițiștii au anunțat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este o alarmă falsă, fiind identificat apelantul, un bărbat în vârstă de 50 de ani. Acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 4000 de lei conform OUG 34/2008 privind apelarea nejustificată a numărului unic pentru apeluri de urgență 112. Totodată, bărbatul a fost transportat la Clinica Psihiatrică “Eduard Pamfil” din municipiul Timișoara în vederea efectuării unui control de specialitate”, a transmis IPJ Timiș.

Un hotel de pe bulevardul Revoluției din Timișoara a fost evacuat luni din cauza unei amenințări cu bomba. Operațiunea a început la ora 17.11.

Hotelul găzduiește echipa de campanie a președintei USR, Elena Lasconi.

„E alarmă cu bombă la hotelul în care sunt cazată în Timișoara de vineri și până mâine. Eu acum sunt în afara hotelului.(...) E plin de forțe de ordine, e cel puțin ciudat ce se întâmplă”, a anunțat Lasconi pe Facebook.

Hotelul a fost evacuat în totalitate, fiind vizați angajații și turiștii. Zona a fost izolată, iar echipe de la Poliție și SRI au verificat în interior.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: autor alarma bombă elena lasconi prins amenda
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri