Jurnalul.ro Ştiri Locale Tragedie la Bistrița Năsăud: Un adolescent de 16 ani s-a răsturnat cu mașina și a murit

Tragedie la Bistrița Năsăud: Un adolescent de 16 ani s-a răsturnat cu mașina și a murit

de Redacția Jurnalul    |   

Autoturismul care s-a răsturnat marți seara pe un drum forestier din județul Bistrița Năsăud era condus de un tânăr de 16 ani, care a murit în urma accidentului. Alte șapte persoane, care se aflau în mașină, au fost rănite.

„În această seară, echipaje din cadrul Serviciului Rutier și Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un accident, produs pe raza localității Petriș. Din primele date, un autoturism care circula pe un drum de exploatare forestieră care face legătura între Petriș și Dealul Negru, condus de un tânăr de 16 ani din Bistrița, s-a răsturnat în afara părții carosabile. Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul tânărului de 16 ani și rănirea altor șapte persoane care se aflau în autoturism”, anunță IPJ Bistrița Năsăud.

Polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

La accident au acționat pompierii militari.

„Pompierii militari intervin în aceste momente la un accident rutier produs pe raza localității Petriș. Din primele informații, în accidentul rutier sunt implicate 8 persoane, dintre care 6 sunt copii. Un adult este inconștient”, anunța ISU Bistrița-Năsăud.

La nivelul județului Bistrița-Năsăud a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

„După efectuarea manevrelor de resuscitare și acordarea asistenței medicale de urgență, o persoană a fost declarată decedată de către medicul aflat la fața locului”, anunța ulterior IGSU.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: accident mortal bistrita nasaud
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri