Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat împușcat în picior de către vecinul său

Bărbat împușcat în picior de către vecinul său

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat a fost împușcat în picior de către vecinul său. Incidentul a avut loc după Anul Nou în fața unui imobil din comuna mureșeană Eremitu.

IPJ Mureș a anunțat că luni, în jurul orei 01:00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Miercurea Nirajului au fost sesizați cu privire la faptul că, în fața unui imobil din comuna Eremitu, un bărbat a fost împușcat în picior de către vecinul său.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Mureș, stabilindu-se că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat, de 57 de ani, din Eremitu, ar fi tras cu o armă neletală de tir sportiv supusă autorizării asupra unui bărbat, de 42 de ani, cauzându-i o rană ușoară la piciorul stâng.

În urma activităților desfășurate, față de bărbatul bănuit de comiterea faptei, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

De asemenea arma, deținută în mod ilegal, a fost ridicată, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Eremitu barbat impuscat Anul Nou
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri