Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbatul care a înjunghiat o femeie într-un magazin din Constanța a fost reținut

Bărbatul care a înjunghiat o femeie într-un magazin din Constanța a fost reținut

de Redacția Jurnalul    |   

Bărbatul care a înjunghiat sâmbătă o femeie într-un magazin din Constanța a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru tentativă de omor.

Potrivit IPJ Constanța, sâmbătă, în jurul orei 14.15, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în incinta unui magazin din oraș, un bărbat ar fi agresat fizic o femeie cu un obiect tăietor-înțepător, ulterior părăsind locul faptei.

La scurt timp, bărbatul a fost depistat și imobilizat.

„Întrucât persoana cercetată ar fi părăsit locul comiterii faptei și ar fi avut asupra sa obiectul cu care ar fi agresat victima și s-ar fi încuiat în interiorul imobilului în care locuia, fǎrǎ forme legale, în temeiul articolului 52, alin. 1 și 2 din Legea nr. 218/2002 privind organizarea și funcționarea Poliției Române, polițiștii au folosit forța pentru a pătrunde în imobil. Astfel, în urma intervenției polițiștilor, bărbatul în cauză a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor”, transmite Poliția Constanța.

Cazul a fost preluat de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.PJ Constanța, fiind cercetat pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: injunghiat magazin constanta bărbat femeie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri