Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat din Prahova, reținut, după ce fiica lui vitregă s-a sinucis

Bărbat din Prahova, reținut, după ce fiica lui vitregă s-a sinucis

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat din comuna Vâlcănești, județul Prahova, a fost reținut, după ce fiica sa vitregă s-a sinucis. Anchetatorii au probe că gestul fetei a survenit ca urmare a abuzurilor sexuale la care era supusă de tatăl vitreg în ultimii 4 ani.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni au fost sesizați în noaptea de luni spre marți de un bărbat din comuna Vâlcănești care a spus că fiica sa s-a sinucis.

Oamenii legii au găsit în casă o tânără de 18 ani, care s-a spânzurat.

„La examinarea vizuală a cadavrului nu au fost observate urme vizibile de violență, trupul acesteia fiind ridicat în vederea efectuării necropsiei”, au transmis polițiștii.

Apoi, din cercetările efectuate, a rezultat faptul că tatăl vitreg al tinerei, în perioada 2020- 2024 ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta.

„În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 37 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror, în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și act sexual cu un minor”, transmite, miercuri, Poliția Prahova.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri