Jurnalul.ro Ştiri Locale Bărbat de 80 de ani rănit într-un accident, preluat de elicopterul SMURD

Bărbat de 80 de ani rănit într-un accident, preluat de elicopterul SMURD

de Redacția Jurnalul    |   

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, rănit într-un accident rutier produs luni în comuna prahoveană Vâlcăneşti, a fost preluat de un elicopter SMURD.

Potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, la locul accidentului, în care a fost implicat un singur autoturism, au intervenit o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD, o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi elicopterul SMURD de la Braşov.

"Odată sosiţi la faţa locului, pompierii au constatat faptul că în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism, răsturnat pe o parte, cu doi ocupanţi la bord. Unul dintre aceştia prezintă o fractură deschisă la nivelul membrului superior stâng şi alte traumatisme, fiind in stare de conştienţă", au precizat reprezentanţii ISU Prahova.

Rănitul, un bărbat de 80 de ani, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost preluat de elicopterul SMURD, pentru a fi transportat la spital. AGERPRES

Subiecte în articol: bărbat ranit accident elicopter smurd
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri