Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, despre mitingul de susţinere a guvernului: E de un ridicol total

Băsescu, despre mitingul de susţinere a guvernului: E de un ridicol total

Fostul preşedinte Traian Băsescu, liderul PMP, a declarat că organizarea de către PSD a unui miting de susţinere a premierului Viorica Dăncilă este nejustificată, "de un ridicol total".

 

"E de un ridicol total. În primul rând, un miting este scump. Când nu-i o acţiune spontană, să faci o trăsnaie de să iasă toată lumea în stradă, (...) când mitingul nu-i spontan, e foarte scump. Iar ce vor ei să facă, să aducă 1 milion de oameni la Bucureşti, (...) la 60.000 se fac de râs faţă de ce declară, iar la 1 milion e mult prea scump. (...) N-au justificare pentru o asemenea acţiune. Eu i-aş ţine liniştiţi", a declarat Traian Băsescu la un post de televiziune.

El a criticat guvernările PSD, susţinând că au fost "incapabile" să genereze proiecte majore şi a susţinut că o moţiune de cenzură este necesară pentru că guvernele conduse de social-democraţi nu au avut capacitatea de a dezvolta proiecte.

PSD va organiza pe 9 iunie un miting de amploare pentru susţinerea Guvernului Dăncilă, a anuntat preşedintele social-democraţilor vasluieni, Dumitru Buzatu. "În urma discuţiilor cu membrii de partid, a fost stabilită data de 9 iunie pentru organizarea unui miting de susţinere a Guvernului", a precizat Buzatu. AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri