Jurnalul.ro Ştiri Locale Un tânăr agresat, trei suspecți reținuți după ce au atacat polițiștii

Un tânăr agresat, trei suspecți reținuți după ce au atacat polițiștii

de Redacția Jurnalul    |   

Un tânăr din Maramureș a fost victima unei agresiuni brutale, iar trei suspecți au fost reținuți după ce i-au atacat pe polițiștii care interveneau și le-au distrus mașina.

Duminică, polițiștii au pus în aplicare 3 mandate de aducere, într-un dosar penal în care fac cercetări pentru ultraj și distrugere. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus măsura reținerii a trei tineri, pentru 24 de ore.

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea, în localitatea Țicău.

O femeie a sesizat Poliția orașului Ulmeni că fiul său a fost victima unei agresiuni fizice. Polițiștii au identificat un tânăr, victimă a infracțiunii de lovire sau alte violențe, care a fost dus la Spitalul din Baia Mare pentru îngrijiri medicale. Totodată, polițiștii au identificat alți trei tineri, din localitate, bănuiți de comiterea faptei.

Cei trei tineri au devenit recalcitranți, au adresat injurii și amenințări, agresându-i fizic pe doi polițiști care au intervenit la eveniment. De asemenea, aceștia au distrus elemente ale mașinii cu care s-a intervenit.

Tinerii au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: bataie retineri suspecti
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri