Jurnalul.ro Ştiri Externe Bernie Ecclestone își cere scuze pentru că i-a luat apărarea lui Putin

Bernie Ecclestone își cere scuze pentru că i-a luat apărarea lui Putin

Fostul director executiv al grupului Formula 1, Bernie Ecclestone, și-a cerut scuze pentru că l-a apărat pe președintele rus Vladimir Putin într-un interviu în care a spus că „ar încasa un glonț" pentru el.

În cadrul emisiunii Good Morning Britain de la ITV, Ecclestone a spus că Putin este o „persoană de primă clasă" și a apărat invazia prietenului său în Ucraina, afirmând că acesta „face ceva ce crede că este corect".

În vârstă de 91 de ani, cel care a fost înlocuit de la șefia F1 în 2017, când Liberty Media Group a cumpărat competiția, a recunoscut acum că comentariile sale au fost nepotrivite.

„Probabil că este bine pentru mine să mă descarc de unele lucruri. Lucruri care m-au deranjat în legătură cu ceea ce am spus și cu ceea ce cred oamenii despre ceea ce am spus", a comentat Ecclestone în cadrul unei intervenții la Sky Sports.

„De multe ori, oamenii ies și spun lucruri, sau fac lucruri, fără să se gândească prea mult.

Probabil că și eu am făcut la fel și pot înțelege că oamenii cred că apăr ceea ce a făcut în Ucraina, ceea ce nu fac.

Am fost crescut în timpul războiului al Doilea Război Mondial, ultimul război, așa că știu cum este și îmi pare rău pentru oamenii din Ucraina care trebuie să sufere pentru ceva ce nu au făcut.

Nu au făcut nimic rău, nu au început nimic, nu au făcut nimic, vor să-și vadă de viața lor.

Vor ca copiii lor să meargă la școală, vor să încerce să se ducă la muncă și să câștige un trai pentru a-și întreține familia. Așa că nu merită să sufere.

Nu este bine pentru nimeni, nu văd pe nimeni obținând nimic din asta și cred că ar trebui să se întâlnească și să ajungă la un acord și îmi pare rău dacă ceva din ce am spus a supărat pe cineva, pentru că, cu siguranță, nu a fost intenționat."

 

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: bernie ecclestone
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri