Jurnalul.ro Timp liber Culinar Borș de bostănei (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Borș de bostănei (Rețeta lui Radu Anton Roman)

Un gustos bors de vara cu bostanei, dupa reteta lui Radu Anton Roman. Sa aflam cum se prepara, dar si ce vorbe `de dragoste` i-a dedicat `uriasul` (si la propriu, si la figurat) gastronom roman:

`Zeama asta e ca o dragosteala de vara, la tara, cu o mandra mititica si frumusica, mai prin grau, mai pe rau, noaptea tarziu tare, dimineata pana-n soare, totul e sa nu dureze, ca sa nu lezeze si sa cauzeze.` - nu-i asa ca-i frumos spus? Si cum `se pune de vara` (si luna vinului pelin e la jumatate de-acum) e cazul sa ne improspatam caietul de retete cu inca una, de sezon!

Bors de bostanei (Reteta lui Radu Anton Roman)

Ingrediente

5-6 bostanei
1 ceapa
1 pahar de smantana
1 ou
1 legatura de marar
3-4 rosii
sare
1 l bors

MOD PREPARARE

...................

Afla mai departe toate detaliile acestei delicioase RETETE ROMANESTI

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri