Jurnalul.ro Ştiri Externe Cancerul loveşte din nou familia lui Celine Dion

Cancerul loveşte din nou familia lui Celine Dion

După ce şi-a pierdut soţul şi fratele, răpuşi de cancer, cântăreaţa canadiană Celion Dion trăieşte o nouă experienţă nedorită, după ce sora ei a fost diagnosticată cu cancer la gât, relatează ziarul spaniol ABC. 

Anul 2016 nu a început deloc bine pentru Celine: la 14 ianuarie, artista anunţa moartea soţului său, după o luptă lungă şi curajoasă cu cancerul. Două zile mai târziu a murit unul dintre fraţii săi, Daniel Dion, 59 de ani, tot de cancer. În septembrie a murit soţul surorii sale Liette, Guy Poirier, tot de cancer. 

Acum Céline trece din nou prin momente foarte grele. O nouă boală incurabilă a lovit familia sa, după ce una dintre surorile sale a fost diagnosticată cu cancer de gât în stare avansată. 

Cântăreaţa a făcut acest anunţ ziarului The Stopru, dar a preferat să nu spună care dintre surorile sale este bolnavă pentru a o ţine departe de mass-media şi de a înfrunta cât mai liniştită această boală. 

Această boală cumplită este prezentă în viaţa artistei de mulţi ani. În 2003, cântăreaţa a pierdut prima fiinţă iubită din cauza cancerului, tatăl ei, care a înfiinţat centrul "La Maison-Adhemar Dion", pentru bolnavii în fază terminală din Canada.. AGERPRES

Subiecte în articol: celine dion cancer
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri