Jurnalul.ro Timp liber Monden Cântăreaţa Sinead O'Connor, dată dispărută la Chicago

Cântăreaţa Sinead O'Connor, dată dispărută la Chicago

Cântăreaţa irlandeză Sinead O'Connor, care a vorbit recent de sinucidere, a fost dată dispărută luni la Chicago după o plimbare cu bicicleta, fiind în prezent căutată de poliţia locală, transmite AFP. Departamentul de poliţie din Wilmette (Illinois, nordul Statelor Unite) a comunicat că "încearcă să afle dacă Sinead O'Connor este bine".

Artista de 49 de ani "ar fi plecat ieri (duminică) din Wilmette într-o plimbare cu bicicleta, la şase dimineaţa, şi nu a apărut de atunci", a anunţat poliţia într-un comunicat. Se pare că un apropiat al cântăreţei a sunat la poliţie, exprimându-şi îngrijorarea.

Solista a postat recent pe Facebook mai multe mesaje îngrijorătoare, iar în ultimul pare a-i cere fiului ei să meargă la tribunal marţi să ceară custodia fratelui său. Anul trecut a sugerat pe reţeaua de socializare că a încercat să se sinucidă cu o supradoză.

Nu se ştie de ce se află Sinead O'Connor în Statele Unite, dar ea a afirmat recent că intenţionează să meargă să manifesteze în Carolina de Nord în legătură cu controversata lege din acest stat în privinţa toaletelor pentru persoane transgen.

Cântăreţul Prince, care a murit în 21 aprilie, la 57 de ani, a compus cea mai emblematică piesă a cântăreţei, "Nothing Compares 2 You". Artista irlandeză, care a făcut obiectul multor polemici de-a lungul carierei, a spus că a fost agresată sexual în copilărie şi a criticat aspru Biserica Catolică în ceea ce priveşte protecţia minorilor. AGERPRES

Subiecte în articol: sinead o'connor
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri