Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Caravana X Factor se pregăteşte să străbată ţara în căutarea noului câştigător al talent show-ului fenomen

Caravana X Factor se pregăteşte să străbată ţara în căutarea noului câştigător al talent show-ului fenomen

de Redacția Jurnalul    |   

Un nou sezon al talent show-ului fenomen X Factor revine în curând la Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi. Prima etapă a audiţiilor va purta caravana X Factor în principalele oraşe ale ţării, în căutarea următorului super star al României, începând din 2 septembrie.

Cei care îşi doresc să dea visului lor o scenă, sunt aşteptaţi pe 2 septembrie la Vega Hotels din Galaţi, chiar acasă la câştigătorul celui de-al treilea sezon X Factor şi producătorul muzical al emisiunii, Florin Ristei.

„Anul acesta caravana începe chiar la mine acasă, la Galaţi. Îi aşteptăm încă de la primele ore ale dimineţii pe toţi cei care au încredere în vocea şi charisma lor, la Vega Hotels. Preselecţiile sunt doar primul pas pentru împlinirea unui mare vis, dar mereu am spus-o, drumul lor spre celebritate chiar de acolo începe! Vă aşteptăm la Galaţi, pe 2 septembrie!”, a dezvăluit Florin Ristei.

 Următoarea oprire a caravanei X Factor va avea loc la Iaşi, pe 4 septembrie, la Grand Hotel Traian, iar întregul program poate fi consultat pe paginile de social media X Factor România.

X Factor, talent show-ul fenomen care a lansat cei mai mulţi artişti pe piaţa muzicală din România revine cu un nou sezon. Noul X Factor vine şi cu o nouă formulă de juriu, astfel că Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică vor trăi muzica în căutarea factorului X, în curând, la Antena 1.

Voci extraordinare şi poveşti deosebite de viaţă se vor regăsi în sezonul spectacol al talent show-ului de la Antena 1, singurul format în care pot participa atât solişti, cât şi grupuri la început de carieră.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Subiecte în articol: x factor caravana sezon nou
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri