Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Ce invitat de marcă are Chef Richard Abou Zaki în sezonul 14 Chefi la cuțite: „Este pentru prima dată când un Chef cu 2 stele Michelin vine în platoul show-ului culinar”

Ce invitat de marcă are Chef Richard Abou Zaki în sezonul 14 Chefi la cuțite: „Este pentru prima dată când un Chef cu 2 stele Michelin vine în platoul show-ului culinar”

de Redacția Jurnalul    |   

Luna aceasta începe partea a doua a filmărilor pentru sezonul 14 Chefi la cuțite, care va aduce din toamnă, la Antena 1, momente de colecție și invitați din elita mondială a gastronomiei. Una dintre personalitățile din lumea artei culinare care trece pragul platoului Chefi la cuțite este invitatul lui Chef Richard Abou Zaki. Juratul celui mai apreciat cooking show din România și-a surprins colegii cu un moment cu adevărat memorabil: Chef Abou Zaki l-a invitat în cadrul show-ului pe Chef Massimiliano Mascia, de la legendarul restaurant de 2 stele Michelin din Italia, San Domenico di Imola, locul în care a fost creată celebra rețetă uovo in raviolo.

”L-am invitat pe Max Mascia pentru a le face o surpriză colegilor mei, Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner și Chef Ștefan Popescu. Uovo in raviolo este unica farfurie din lume cu marcă înregistrată, de aceea mi-am dorit acest moment cu totul special. Este pentru prima dată când un Chef cu 2 stele Michelin vine la Chefi la cuțite – pentru a-i întâlni pe jurați și pentru a le găti un signature dish care a făcut istorie. Iar Max a gătit uovo in raviolo original – și abia aștept să vedeți cum au reacționat colegii mei și cum a fost întâlnirea cu Chef Max”, a declarat juratul Chefi la cuțite. Chef Max Mascia este nepotul lui Chef Valentino Marcattilii, cel care a creat împreună cu mentorul său, Chef Nino Bergese, rețeta pentru uovo in raviolo. Azi, Chef Mascia duce mai departe valoroasa moștenire gastronomică a restaurantului San Domenico di Imola, iar întreaga poveste fascinantă a unei familii care face parte din aristocrația artei culinare, dar și momentul întâlnirii cu jurații Chefi la cuțite vor putea fi urmărite de telespectatori în noul sezon al show-ului culinar, din această toamnă, la Antena 1.
 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri