Jurnalul.ro Timp liber Culinar Ce să mâncăm după mesele copioase de Paște - Salată cu spanac, piept de pui și căpșuni

Ce să mâncăm după mesele copioase de Paște - Salată cu spanac, piept de pui și căpșuni

2 piepți de pui, fără piele și os, tăiați cubulețe
2 linguri cu ulei de măsline
2 linguri cu oțet balcamic
o mână cu frunze de spanac, spălate și uscate
300 g de căpșuni
125 grame de brânză de capră, sfărâmată
200 g nuci
o lingură cu ulei de măsline
2 linguri cu oțet balsamic
Într-o tigaie punem bucățiel de pui cu 2 linguri cu ulei de măsline și 2 linguri cu oțet balsamic la foc mediu și amestecăm până când carnea este făcută iar sucul aproape s-a evaporat, timp de aproximativ 10 minute. Scoatem carnea într-un bol unde o lăsăm să se răcească.

Punem spanacul într-un bol pentru salată, căpșunile răiate felii, brânza de capră și nucile sfărâmate pe împrăștiem peste spanac. Stropim cu uleiul de măsline și oțetul balsamic iar deasupra punem bucățelele de carne de pui.
Salata se poate servi ușor caldă ori rece.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri