Jurnalul.ro Cultură Muzica Celine Dion este pregătită să facă un spectacol de revenire la Jocurile Olimpice

Celine Dion este pregătită să facă un spectacol de revenire la Jocurile Olimpice

de Redacția Jurnalul    |   

Celine Dion pare pregătită să revină pe scenă la Jocurile Olimpice, și se zvonește că va fi în timpul ceremoniei de deschidere de vineri, conform Variety.

Va fi prima reprezentație a legendei pop de când și-a întrerupt turneul și s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor după ce a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide în decembrie 2022.

Celine Dion a sosit luni la Paris, la hotelul Royal Monceau de lângă Champs-Élysées, unde este cazată și Lady Gaga, un alt potențial cap de afiș al ceremoniei de deschidere. Detaliile specifice despre spectacolul lui Dion sunt ținute sub secret.

Cântăreața canadiană a sugerat că o revenire ar putea fi iminentă într-un interviu acordat în aprilie revistei Vogue France, în care a declarat „Am ales să lucrez cu tot corpul și sufletul meu, din cap până în picioare, cu o echipă medicală. Vreau să fiu cea mai bună pe care o pot fi. Scopul meu este să văd din nou Turnul Eiffel!”

Ea a mai spus că lucrează în fiecare zi pentru a deveni mai puternică. „Timp de patru ani mi-am spus că nu mă întorc, că sunt pregătită, că nu sunt pregătită… Așa cum stau lucrurile, nu pot sta aici și să vă spun: Da, în patru luni”, a spus ea. „Nu știu… Corpul meu îmi va spune”, a declarat Dion pentru Vogue Franța.

Se pare că ea ar putea, într-adevăr, să cânte în fața celebrului reper parizian, deoarece ceremonia de deschidere va avea loc sub forma unei parade nautice de-a lungul Senei, culminând lângă Trocadero, în fața Turnului Eiffel. Ceremonia, care va avea loc pentru prima dată în istorie în afara unui stadion, va pune în valoare locurile emblematice ale Parisului și va reuni 3.500 de actori, dansatori și interpreți muzicali.

Dion nu este străină de Jocurile Olimpice. Ea a dat startul Jocurilor Olimpice din Atlanta în 1996, cântând „The Power of the Dream”. Ceremonia a fost urmărită de un număr record de 3,5 miliarde de oameni din întreaga lume.

De asemenea, celebra interpretă a dat voce recent unui videoclip pentru olimpicii canadieni intitulat „L’invincible courage”, alături de Michael J. Fox.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: celine dion jo spectacol
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri