Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu, despre comisarul european: „E tentant un portofoliu social mărit, cu locuințe sociale”

Ciolacu, despre comisarul european: „E tentant un portofoliu social mărit, cu locuințe sociale”

de Redacția Jurnalul    |   

E tentant un portofoliu social mărit, cu locuințe sociale, cu două direcții generale în interiorul Comisiei, unde acel comisar e decident, spune Marcel Ciolacu, despre negocierile pentru portofoliul de comisar din partea României.

 

„S-a amânat o săptămână, din cauza Slovaciei (discuția despre comisar european - n.r.). Am vorbit cu președinta comisiei. Continuăm negocierile. Suntem în zona, să vedem, ori luăm cu două direcții generale... E foarte importantă osatura fiecărui portofoliu. E tentant un portofoliu social mărit, cu locuințe sociale, cu două direcți generale în interiorul Comisiei, unde acel comisar e decident. Este foarte tentant și un comsar care atribuții în interiorul Comisiei”, spune Marcel Ciolacu.

„Vom cântări aceste lucruri”, adaugă premierul.

„Președinta Comisiei a spus că îmi trimite toate informațiile, fiindcă e și un proces de negociere în interiorul Comisie. Când vom ajundge la o concluzie, sunteți primii care veți afla”, încheie Ciolacu.

Potrivit Politico, Roxana Mînzatu ar putea primi postul de comisar pentru locuri de muncă, drepturi sociale și locuințe, dar că o alternativă ar putea fi un portofoliu antreprenorial sau economic.

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri