Jurnalul.ro Ştiri Externe Ciolacu felicită Partidul Laburist din Marea Britanie pentru victorie

Ciolacu felicită Partidul Laburist din Marea Britanie pentru victorie

de Redacția Jurnalul    |   

Premierul român, Marcel Ciolacu, a felicitat Partidul Laburist pentru victoria în alegerile din Marea Britanie. Social-democrația este în creștere, a spus premierul, care a subliniat faptul că Marea Britanie este un partener strategic pentru România și casa a mii de români. Mesajul a fost trimis pe platforma X.

„Felicitări Partidului Laburist pentru importanta sa victorie. Social-democrația este în creștere. Keir Starmer a dovedit că este un lider excelent și sunt încrezător că vom lucra strâns împreună. Marea Britanie este un partener strategic și casa a mii de români”, a transmis premierul român Marcel Ciolacu.

Liderul laburist Keir Starmer ar putea fi următorul premier britanic.

„Tuturor celor care au făcut campanie pentru Muncii la aceste alegeri, tuturor celor care ne-au votat și și-au pus încrederea în Partidul nostru Laburist - vă mulțumim”, a transmis și Keir Starmer în mediul online.

Rezultatele alegerilor nu au fost anunțate oficial. Totuși, se știe că laburiștii au câștigat scrutinul și se vorbește despre cea mai severă întrângere din istorie pentru Partidul Conservator, aflat la guvernare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: Marcel Ciolacu partidul laburist
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri