Jurnalul.ro Ştiri Politică Marcel Ciolacu nu merge la Parlament, pentru a participa la Ora prim-ministrului

Marcel Ciolacu nu merge la Parlament, pentru a participa la Ora prim-ministrului

de Redacția Jurnalul    |   

Marcel Ciolacu nu va onora invitația deputaților USR de a participa la „Ora prim-ministrului” pentru a informa despre stadiul reformei aparatului bugetar. Ciolacu invocă „activități politice și guvernamentrale care nu se pot amâna”.

„Având în vedere adresa Camerei Deputaților, înregistrată la Cancelaria Prim-Ministrului, referitoare la participarea prim-ministrului României în cadrul sesiunii Ora prim-ministrului în data de 7 octombrie, vă informăm că dl. Marcel Ciolacu nu poate participa la sesiune menționată”, transmite Cancelaria Prim-ministrului.

Potrivit șefului Cancelariei Prim-Ministrului, Alexandru Mihai Ghigiu, premierul are programate „activități politice și guvernamentrale care nu se pot amâna”.

Membrii Biroului permanent al Camerei Deputaților au luat act, luni, de informearea Executivului.

Ciolacu a fost invitat de grupul deputaţilor USR să participe, pe 7 octombrie, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea „Ora prim-ministrului”, pentru a explica „cum a redus risipa bugetară” din septembrie 2023 până în prezent şi pentru a informa despre „stadiul reformei aparatului bugetar”.

 

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: ciolacu parlament ora prim ministrului
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri