Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă îi răspunde „colegului” Ciolacu: Are o criză de gestionat. Nu să vorbească despre cărți

Ciucă îi răspunde „colegului” Ciolacu: Are o criză de gestionat. Nu să vorbească despre cărți

de Redacția Jurnalul    |   

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, îi răspunde „colegului” de coaliție, Marcel Ciolacu, președinte PSD, în ceea ce privește cartea sa, „Un ostaș în slujba țării”: „Insist ca premierul să se aplece asupra problemei, nu să vorbească despre cărți (...). Are o criză uriașă de gestionat.

„Am citit postarea-replică a „colegului” Marcel Ciolacu. Dacă ar fi să-i răspund în același fel, aș putea spune că nu cred că a citit-o înainte de a fi postată. Nu o fac pentru că nu vreau să alimentez starea de nervozitate a unui premier PSD pus în fața unor situații care implică termenul de MALPRAXIS”, spune președintele PNL, Nicolae Ciucă.

El face o ironie, după ce, anterior, joi, președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a încurcat când a vorbit despre malpraxis și a ieșit termenul „malsprasi”.

Ciucă spune că este „ridicol” ca Ciolacu să vorbească despre cărți, când are de gestionat criza de la Spitalul „Sf. pantelimon”.

„Ridicolul situației vine din insistența lui Marcel Ciolacu de a purta dezbateri despre cărți. Tragicul vine din situația de la spitalul Pantelimon relevată de anchetă, care, o repet, cere acțiuni și responsabilitate guvernamentală. Insist ca premierul să se aplece asupra problemei, nu să vorbească despre cărți și marketing politic. Are o criză uriașă de gestionat”, a mai spus Ciucă, pe Facebook.

Premierul a spus, anterior, că jignirea nu înseamnă deloc onoare, la fel cum nici jocul de glezne sau proba de panotaj - viteză nu sunt probe olimpice, nici măcar în politică, referindu-se la liderul PNL, Nicolae Ciucă.

„România are nevoie de lideri coerenți și, mai ales, consecvenți! Atacurile isterice sunt apanajul oamenilor politici slabi și disperați, nu al bărbaților de stat, de la care lumea așteaptă soluții la problemele lor. Să te prăbușești așa, după ce ai bătut marșul

El spune că justiția trebuie să facă lumină în cazul de la Spitalul Sf. Pantelimon.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: ciuca ciolacu criza carte malpraxis
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri