x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă, solicitare către Ciolacu: Să trateze cu maximă responsabilitate situația de la Pantelimon

Ciucă, solicitare către Ciolacu: Să trateze cu maximă responsabilitate situația de la Pantelimon

de Redacția Jurnalul    |    09 Aug 2024   •   14:00
Ciucă, solicitare către Ciolacu: Să trateze cu maximă responsabilitate situația de la Pantelimon

„În calitate de partener de coaliție, îi solicit să trateze cu maximă responsabilitate situația de la spitalul Pantelimon”, afirmă liderul PNL, Nicolae Ciucă. El spune că a observat „declarațiile contradictorii ale premierului”: „Românii nu au nevoie de atitudini politicianiste în asemenea situații”

„Am observat ardoarea cu care premierul Marcel Ciolacu aduce în discuție problema cărții pe care am scris-o. Îi transmit să stea liniștit! Va avea un exemplar cu dedicație, sper că va reuși să-l citescă. Dar până atunci, în calitate de partener de coaliție, îi solicit să trateze cu maximă responsabilitate situația de la spitalul Pantelimon”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

Liderul PNL afirmă că a observat controversele din presă și declarațiile contradictorii ale premierului Marcel Ciolacu.

„Cred că este nevoie de mult mai mult curaj politic și onestitate. Trebuie spuse lucrurile exact așa cum sunt, fără a căuta popularitate. Indiferent cine a greșit, dacă s-au grăbit procurorii sau dacă există vreo situație în care medicii au acționat în afara normelor, premierul României trebuie să transmită încredere în justiție și sistemul de sănătate. Nu să spună azi ceva, iar mâine altceva. Este cea mai nefericită decizie, iar românii nu au nevoie de atitudini politicianiste în asemenea situații”, încheie Ciucă.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciuca ciolacu pantelimon