Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi adulți și doi copii în stare critică după un accident: o fetiță, preluată de elicopterul SMURD

Doi adulți și doi copii în stare critică după un accident: o fetiță, preluată de elicopterul SMURD

de Redacția Jurnalul    |   

Doi adulți și doi copii au fost răniți, luni, în urma impactului dintre două mașini, între localitățile Cociuba Mare și Petid, din județul Bihor. O fetiță a fost luată de elicopterul SMURD în stare de inconștiență. Încă un copil și doi adulți sunt în stare critică.

Potrivit ISU Bihor, salvatorii depun toate eforturile pentru salvarea vieții a doi adulți și doi copii aflați în stare gravă, în urma unui accident rutier produs pe DJ 709 A, între localitățile Cociuba Mare și Petid.

Cele patru persoane se aflau în două autoturisme.

Echipajele medicale și paramedicale au constatat că doi adulți și un copil se află în stop cardio-respirator, iar cel de-al doilea copil, în stare de inconștiență.

În aceste momente, echipajele SMURD efectuează manevre de resuscitare în cazul celor trei victime aflate în stop cardio-respirator și acordă îngrijirile medicale care se impun celui de-al doilea copil, aflat în stare de inconștiență.

„Fetița aflată în stare de inconștiență, a fost preluată de elicopterul SMURD, urmând a fi transportată la UPU a Spitalului Clinic Județean Bihor”, spun reprezentanții ISU Bihor.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: copil accident SMURD
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri