Jurnalul.ro Ştiri Observator Copilă de 7 ani, rănită de câinele fotbalistului FCSB, Edjuma Malcom, în Parcul Plumburița

Copilă de 7 ani, rănită de câinele fotbalistului FCSB, Edjuma Malcom, în Parcul Plumburița

de Redacția Jurnalul    |   

O fetiță de 7 ani a fost rănită de câinele fotbalistului FCSB, Edjuma Malcom, în Parcul Plumburița din Capitală. Dobermanul era plimbat de iubita fotbalistului și, cel mai probabil, a vrut să se joace cu fetița, însă a doborât-o, copila suferind răni ușoare.

Incidentul a avut loc marți, în Parcul Plumburița din Sectorul 2 al Capitalei, în zona unui loc de joacă.

Polițiștii au mers la fața locului, iar în parc au identificat o femeie, care plimba un câine din rasa doberman fără lesă și botniță.

Fetiței de 7 ani, căreia i-au fost provocate zgâieturi ușoare, i-au fost acordate îngrijiri medicale, de către un echipaj de prim ajutor.

Nu a fost necesar transportul la spital.

Ulterior, s-a prezentat și deținătorul câinelui, un bărbat de cetățenie străină. Surse judiciare au declarat că este vorba de fotbalistul FCSB, Edjuma Malcom.

Se pare că dobermanul s-a dus la fata de 7 ani, nu a ca să o muște, ci probabil să se joace, însă copila a căzut și a suferit câteva zgârieturi.

Cainele era pui, în vârstă de aproximativ 6 luni.

Cazul a fost preluat de către Serviciul Protecția Animalelor, în vederea continuătii cercetărilor și luării măsurilor legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul / deținătorul animalului a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra persoanei, conform OUG 55/ 2002 privind regimul de deținere a câinilor periculoși sau agresivi.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: copil caine fotbalist
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri