Jurnalul.ro Ştiri Locale COVID-19 revine în Buzău: 23 de pacienţi, introduşi în izolatoarele Spitalului Judeţean de Urgenţă

COVID-19 revine în Buzău: 23 de pacienţi, introduşi în izolatoarele Spitalului Judeţean de Urgenţă

de Redacția Jurnalul    |   

Un număr de 23 de pacienţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău confirmaţi cu virusul SARS-CoV-2 au fost introduşi în izolatoare, cel mai mic bolnav având vârsta de o lună iar cel mai vârstnic 92 de ani.

Potrivit SJU, accesul în secţiile spitalului se face controlat, numai între orele 10.00 -12.00 iar vizitatorii sunt obligaţi să poarte pe parcursul unui interval de timp limitat la 15 minute mască şi halat.

"La SJU Buzău se menţin restricţiile în ceea ce priveşte planul de vizită al aparţinătorilor. La acest moment în SJU Buzău sunt internate 23 de persoane depistate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Această măsură a fost luată în urma adresei venită din partea DSP Buzău pentru a diminua riscul îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 în rândul populaţiei", a transmis SJU Buzău.

Pacienţii au fost internaţi în izolatoare, fiind monitorizaţi de personalul medical.

"Adulţii au fost internaţi pe diferite secţii ale spitalului, în izolatoare, respectiv Boli Infecţioase, Medicină Internă, Ortopedie şi Chirurgie iar copiii sunt internaţi în Pediatrie la izolator. Cel mai mic pacient este un bebeluş în vârstă de o lună de zile, iar la adulţi cel mai vârstnic pacient are 92 de ani", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SJU, Adriana Bunilă.

AGERPRES

Subiecte în articol: buzău COVID
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri