Jurnalul.ro Timp liber Culinar Cremă de brânză cu mărar

Cremă de brânză cu mărar

de Andreea Tiron    |   

Crema de brânză cu mărar este unul dintre aperitivele noastre preferate.

Potrivit cumvaplace.ro, este foarte ușor de pregătit și rezistă câteva zile în frigider, într-un recipient bine închis. 

INGREDIENTE

  • 300 g brânză de vaci

  • 2 legături de mărar

  • 100 g brânză telemea (după preferință)

  • 1 iaurt mic

  • 1 legătură de ridichi

  • 1 ceapă roșie mică

  • 2 linguri de oțet

  • Sare

  • Piper

CUM SĂ FACEȚI

  • Dați pe răzătoare ridichile și le stropiți cu o lingură de oțet. Puneți și un praf de sare, apoi amestecați. Tăiați ceapa solzișori și o stropiți cu oțetul rămas.
  • Amestecați brânza de vaci cu telemeaua sfărâmată, iaurtul și verdeața tocată foarte mărunt. Adăugați sare și piper.
  • Ungeți pâinea cu un strat generos de cremă de brânză cu mărar, iar deasupra așezați ridichi rase și solzișori de ceapă. O bunătate, vă asigurăm!
Subiecte în articol: Cremă de brânză marar
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri