Potrivit cumvaplace.ro, este foarte ușor de pregătit și rezistă câteva zile în frigider, într-un recipient bine închis.
INGREDIENTE
-
300 g brânză de vaci
-
2 legături de mărar
-
100 g brânză telemea (după preferință)
-
1 iaurt mic
-
1 legătură de ridichi
-
1 ceapă roșie mică
-
2 linguri de oțet
-
Sare
-
Piper
CUM SĂ FACEȚI
- Dați pe răzătoare ridichile și le stropiți cu o lingură de oțet. Puneți și un praf de sare, apoi amestecați. Tăiați ceapa solzișori și o stropiți cu oțetul rămas.
- Amestecați brânza de vaci cu telemeaua sfărâmată, iaurtul și verdeața tocată foarte mărunt. Adăugați sare și piper.
- Ungeți pâinea cu un strat generos de cremă de brânză cu mărar, iar deasupra așezați ridichi rase și solzișori de ceapă. O bunătate, vă asigurăm!