Jurnalul.ro Sport Fotbal international Steaua - Osmanlispor 2-1. Cum a motivat Reghecampf echipa la pauză: "Doar atât le-am zis"

Steaua - Osmanlispor 2-1. Cum a motivat Reghecampf echipa la pauză: "Doar atât le-am zis"

Laurențiu Reghecampf a fost foarte fericit după prima victorie în actuala ediție a Europa League, 2-1 cu Osmanlispor, și a dezvăluit ce le-a transmis propriilor jucători la pauză, când scorul era 0-1.

"În prima repriză nu-mi recunoșteam jucătorii. Greșeam pase simple, dădeam mingea ușor afară. Au fost multe faze pe care nu pot să mi le explic. Mă bucur că schimbările făcute la pauză ne-au ajutat. Suntem bucuroși.

Toșca a făcut un meci foarte bun azi. Avem un colectiv foarte bun, cu jucători care înțeleg tot ce trebuie. La pauză am încercat să-i motivez, să le spun ce am greșit în prima repriză. Le-am zis că mai rău ca în prima repriză nu putem juca. Mă bucur că au înțeles și în repriza a doua au intrat cum trebuie", a declarat Reghecampf la TV Sport ro.

"Mergem la Villarreal să ne calificăm, dar obiectivul principal rămâne câștigarea campionatului. Mai avem foarte multe probleme de rezolvat" Laurențiu Reghecampf

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri