Jurnalul.ro Horoscop Cum afectează retrogradarea lui Pluto fiecare zodie în Horoscopul iubirii 

Cum afectează retrogradarea lui Pluto fiecare zodie în Horoscopul iubirii 

de Vali Deaconescu    |   

Încheie socotelile acum pentru a putea lăsa trecutul în urmă. Pluto retrograd a reintrat în Capricorn, oferindu-ți oportunitatea de a finaliza anumite teme din trecut și de a alege ce ți se potrivește autentic, renunțând la obligațiile sau structurile anterioare. Pluto va fi retrograd în Capricorn până pe 11 octombrie, când va reveni în mers direct. De pe 11 octombrie până pe 19 noiembrie, Pluto va trece prin Capricorn pentru ultima dată în viața ta, oferindu-ți certitudinea că visezi la un nou capitol și că ești pregătit să-l îmbrățișezi.

Când trecutul pare să reapară, nu este pentru a distruge ceea ce ai creat sau ceea ce speri să manifești, ci pentru a-ți oferi ultima oportunitate de a face tot ce este necesar pentru a-ți putea îmbrățișa viitorul. Pluto, cunoscut ca stăpânul lumii subterane și marele transformator, te poate ajuta să alchimizezi cele mai dificile momente ale vieții în cele mai mari recompense. Pluto tinde să se ocupe de chestiuni legate de trezirea spirituală, secrete, adevăr și putere. Să vedem cum va impacta acest tranzit fiecare zodie în horoscopul iubirii din 3 septembrie 2024, potrivit Your Tango.

Berbec
Trebuie să te îndepărtezi de tot ceea ce nu mai rezonează cu tine, Berbec. Meriți să fii văzut pentru cine ești cu adevărat și să știi că îți creezi o viață care te face fericit. Acordă-ți timp pentru a reflecta asupra adevăratelor tale intenții și promite-ți că nu vei mai accepta mai puțin. Deși poate fi nevoie să faci loc pentru ceea ce îți dorești, va merita.

Taur
Nu ai de ce să te temi, dragă Taur. Deși este normal, mai ales ca semn de pământ, să te temi de necunoscut sau de eșec, nu înseamnă că trebuie să lași aceste frici să îți guverneze alegerile în relație. Antidotul fricii este să ai încredere în tine și să recunoști că a risca este mai bine decât să îți dorești că ai fi făcut-o. Încearcă să îmbrățișezi o mai mare lipsă de frică în iubire în această perioadă pentru a primi schimbările incredibile pe care universul le are pentru tine.

Gemeni
Nu îți lipsesc ideile, dragă Gemeni, dar adesea trebuie să înveți să nu cazi în îndoiala de sine. Cu tot ce ai creat, s-ar putea să începi să reexaminezi sau chiar să îndoiești unele dintre alegerile tale. Încearcă să înțelegi că nu ești pe drumul greșit, ci doar că ești testat în capacitatea ta de a îmbrățișa ideea că doar tu îți poți crea viața pe care o vei iubi. Fii atent la îndoiala de sine care ar putea să îți saboteze relația și discută cu partenerul tău despre ceea ce simți, mai ales că ar putea să te ajute să treci peste acest test divin.

Rac
E timpul să închei acele chestiuni rămase nerezolvate, Rac, dar poate fi și timpul să arzi acele poduri pe care nu mai intenționezi să le traversezi. Ai trecut într-un nou capitol romantic, dar fie că un divorț nu a fost finalizat sau anumite chestiuni de separare au reapărut recent, ai acum șansa finală de a rezolva aceste probleme din relația ta anterioară. În acest caz, nu este doar despre a crea închiderea necesară, ci despre a te elibera cu adevărat de toate legăturile karmice pentru a te bucura de ceea ce ai construit.

Leu
Tu ești cel care decide unde îți investești energia, dragă Leu, ceea ce înseamnă că este în regulă să fii mai hotărât și să nu mai permiți anumitor chestiuni să te distragă. În timp ce ai încercat să navighezi o anumită conexiune pentru a determina dacă este locul în care trebuie să fii, s-ar putea să decizi să te desparți definitiv de această relație. Iubirea și muncitul constant pentru a depăși numeroase provocări nu vor mai fi lucruri pe care să vrei să le faci. În schimb, ești concentrat pe tine, pe succesul pe care aproape îl poți gusta și pe investiția doar în ceea ce alinierează cu visele tale. Nu te îngrijora de ceea ce trebuie să lași în urmă în această perioadă, deoarece ești ghidat către lucruri mai mari și mai bune.

Fecioară
Ești ghidat să îmbrățișezi în sfârșit unele schimbări monumentale pe planul casnic, Fecioară. În timp ce poate ai căutat un nou loc împreună sau un loc unde să îți crești familia, vei fi ghidat să faci acest pas. Fie că vă mutați împreună sau clarificați chestiuni din trecut, cum ar fi vânzarea unei locuințe anterioare, toată această energie îți va permite să simți că avansezi cu relația și viața ta.

Balanță
Intri într-o perioadă incredibil de puternică pentru vindecare, Balanță, chiar dacă nu pare că vine ușor. Pe măsură ce te muți într-un nou capitol legat de noi începuturi, abundență și oportunități de călătorie, ești, de asemenea, rugat să te asiguri că tratezi cu adevărat ceea ce trebuie vindecat. În această perioadă, tema rănilor din copilărie și chiar a condiționării va fi intensificată, deoarece ești rugat să te asiguri că te ocupi de ceea ce ți-a influențat alegerile, romantice sau altfel. Acordă-ți timp pentru reflecție, scrierea unui jurnal sau chiar citirea unei cărți despre vindecarea copilăriei, pentru că va face cu adevărat diferența în direcția vieții tale.

Scorpion
Ești pe cale să renunți la tot ce nu face parte din viața pe care ți-o dorești, Scorpion; singura întrebare este, vei permite să faci asta? În această fază a vieții tale, s-ar putea să te simți mai anxios, mai ales dacă încerci să te agăți de anumite dinamici sau relații pe care deja știi că le-ai depășit. Ești pe cale să creezi viața, relația și casa pe care ți le-ai dorit dintotdeauna, dar mai întâi trebuie să fii dispus să arunci gunoiul. Acest lucru se aplică atât la ceea ce încă tolerezi, cât și la rănile vechi care îți influențează deciziile.

Săgetător
Nu trebuie să alegi între bogăția financiară și viața pe care o prețuiești cu adevărat, Săgetător. Ori de câte ori simți că ești pus în fața unui ultimatum între două decizii, realizează că drumul corect este cel care le încorporează pe ambele. Trebuie să recunoști valoarea ta și valoarea în relația ta, dincolo de finanțe și bani. Deși meriți să fii abundent, nu vei fi niciodată fericit dacă vei urmări pentru totdeauna un obiectiv financiar pentru a te simți bine cu tine. Profită de acest timp pentru a-ți da seama de valoarea ta și pentru a îmbrățișa mai mult valoarea relației tale; așa cum știi, persoana cu care ești reprezintă cea mai mare bogăție.

Capricorn
Deși ai început un drum pentru a-ți îmbrățișa noul eu, Capricorn, mai ai câteva piese din trecut de pus la loc. În acest nou capitol al vieții tale, în care nu mai încerci să fii altceva decât cine ești, realizează că nu poți controla alegerile pe care le fac alții. Ești responsabil doar pentru tine, ceea ce înseamnă că partenerul tău este, de asemenea, responsabil pentru el însuși. Cu cât creezi mai mult spațiu pentru ca partenerul tău să își asume responsabilitatea, cu atât te vei simți mai iubit.

Vărsător
Mereu meriți să fii văzut și apreciat pentru cine ești, Vărsător, dar trebuie să înveți acest lucru mai întâi. Acum, este vorba doar despre a lăsa această nouă versiune a ta să fie dezvăluită lumii. Ești mai sigur pe tine și ești pregătit să fii văzut autentic de partenerul tău. Nu mai are rost să vorbești despre trecut. În schimb, lasă-ți acțiunile să vorbească despre cât de mult s-a schimbat și, indiferent ce se întâmplă, refuză să te întorci vreodată în trecut, pentru că deja știi cum va decurge acea poveste.

Pești
Poți fi un introvertit natural, Pești, chiar dacă uneori ești văzut ca acel extrovertit-introvertit evaziv. Poți să te lași atât de prins în gândurile și lumea ta interioară încât să uiți că altceva există. Ca parte a unei relații sănătoase, trebuie să continui să îți cultivi viața. Acest lucru înseamnă să ieși din lumea ta de vis și să participi la activități, să petreci timp cu prietenii și să te implici în alte activități care îți extind viața. Asigură-te că nu te întorci în nicio zonă de confort, pentru că, deși pare că relația ta ar putea fi întreaga ta viață, nu ar trebui să fie așa.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri