Jurnalul.ro Ştiri Justitie Cântăreaţa Dana Marijuana, arestată preventiv într-un dosar de trafic de droguri

Cântăreaţa Dana Marijuana, arestată preventiv într-un dosar de trafic de droguri

de Redacția Jurnalul    |   

Cântăreaţa Dana Coteanu, cu numele de scenă Dana Marijuana, şi alţi doi suspecţi, cercetaţi de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri, au fost vineri arestaţi preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Constanţa. Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, persoanele în cauză au fost depistate, în noaptea de 21/22 august, de către un echipaj de poliţie rutieră, în timp ce se deplasau cu un autoturism, în staţiunea 2 Mai, iar la controlul efectuat au fost descoperite şi ridicate aproximativ 100 de grame canabis. "Ulterior, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Constanţa, Giurgiu şi în municipiul Bucureşti, fiind descoperite şi ridicate 100 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), cantităţi de amfetamină (drog de mare risc), ketamină (drog de risc), 21 de comprimate ce urmează a fi analizate, precum şi alte mijloace de probă", a mai informat IPJ printr-un comunicat de presă. Pe 22 şi 23 august, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea celor trei persoane, pentru 24 de ore, suspecţii fiind prezentaţi judecătorilor Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. AGERPRES

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, persoanele în cauză au fost depistate, în noaptea de 21/22 august, de către un echipaj de poliţie rutieră, în timp ce se deplasau cu un autoturism, în staţiunea 2 Mai, iar la controlul efectuat au fost descoperite şi ridicate aproximativ 100 de grame canabis.

"Ulterior, au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Constanţa, Giurgiu şi în municipiul Bucureşti, fiind descoperite şi ridicate 100 de comprimate de ecstasy (drog de mare risc), cantităţi de amfetamină (drog de mare risc), ketamină (drog de risc), 21 de comprimate ce urmează a fi analizate, precum şi alte mijloace de probă", a mai informat IPJ printr-un comunicat de presă.

Pe 22 şi 23 august, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea celor trei persoane, pentru 24 de ore, suspecţii fiind prezentaţi judecătorilor Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

AGERPRES

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri