Jurnalul.ro Ştiri Justitie Decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul fostului preot Visarion Alexa. Judecătorii l-au condamnat la închisoare cu suspendare

Decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul fostului preot Visarion Alexa. Judecătorii l-au condamnat la închisoare cu suspendare

de Redacția Jurnalul    |   

În luna septembrie a anului 2022, fostul preot Visarion Alexa a fost reţinut de polițiști după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală. O femeie în vârstă de 37 de ani a susținut că a fost agresată în timpul spovedaniei. Enoriașa a mers la secția de poliție, acolo unde a depus o plângere împotriva preotului care este paroh la Biserica"Pogorârea Sfântului Duh" – Militari.

2 ani și jumătate de închisoare cu suspendare. Aceasta este pedeapsa pe care judecătorii au decis ca o merită fostul preot Visarion Alexa după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală. Decizia nu este însă definitivă, ceea ce înseamnă că poate fi contestată atât de fostul preot, cât și femeia care i-a adus acuzații, scrie stiripesurse.ro.

Deși i-au fost aduse mai multe acuzații, de către mai multe enoriașe, Visarion Alexa nu a recunoscut acuzațiile. Oamenii legii l-au reținut însă pentru 24 de ore, iar apoi a fost plasat sub control judiciar.

Anchetatorii spun că fostul preot ar fi agresat-o sexual pe femeia care i-a adus acuzații după spovedanie, când aceasta nu ar fi putut să se apere.

 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri