Jurnalul.ro Timp liber Monden Memoriile Lisei Marie Presley. Detalii șocante din viața singurei fiice a regelui rock'n roll-ului

Memoriile Lisei Marie Presley. Detalii șocante din viața singurei fiice a regelui rock'n roll-ului

de Redacția Jurnalul    |   

Lisa Marie Presley s-a stins din viață anul trecut. Memoriile sale au fost finalizate de fiica ei, Riley Keough. Acestea scot la iveală detalii șocante din viața artistei. 

Potrivit memoriilor sale postume „From Here to the Great Unknown” (De Aici către Marele Necunoscut), Lisa Marie a stat în casă timp de două luni cu trupul neînsuflețit al fiului ei, Benjamin Keough, după ce acesta s-a sinucis. Actrița a ținut cadavrul într-o anexă a reședinței sale din Los Angeles, după ce acesta a decis să-și pună capăt zilelor, în 2020, la doar 27 de ani. 

„Casa mea are un dormitor separat, iar eu l-am ținut pe Ben acolo timp de două luni”, a scris Lisa Marie Presley. „Nu există nicio lege în statul California care să te oblige să îngropi pe cineva imediat. Am găsit un proprietar de pompe funebre foarte empatic... Mi-a spus: 'Îl vom aduce pe Ben la tine.'

Lisa Marie Presley a explicat că a fost foate important pentru ea să aibă suficient timp pentru a-și lua rămas bun de la fiul ei, la fel cum a făcut cu tatăl ei, Elvis Presley, după moartea sa subită, când ea avea doar 9 ani.

Actrița povestește că s-a simțit norocoasă deoarece a putut amâna înmormântarea lui Benjamin. În cele din urmă, familia a organizat o înmormântare pentru acesta în Malibu, iar mai târziu l-a înmormântat la Graceland, alături de bunicul său, Elvis Presley.

Lisa Marie Presley și fiica ei s-au tatuat ca Benjamin

În memoriile sale, Lisa Marie povesteșe că  a decis, împreună cu fiica sa, să-și facă fiecare un tatuaj ca cel al lui Benjamin, în timp ce trupul acestuia se afla într-o cameră.

„Mama tocmai îi ceruse acestui biet om să se uite la trupul fiului ei mort, care se întâmpla să fie chiar lângă noi. Am avut o viață extrem de absurdă, dar acest moment este în top cinci”, a scris Rley Keough, notează spynews.ro.

În ianuarie 2024, fiica Lisei Marie a dezvăluit că mama sa a înregistrat casete audio cu memoriile sale. Riley a mai spus că ea a terminat de scris poveștile de pe casee sub forma unei cărți, după moartea mamei sale. 

Președintele grupului Random House, Sanyu Dillon, a confirmat că va publica memoriile Lisei Marie Presley. Cartea a fost lansată pe 8 octombrie 2024. 

Lisa Marie Presley a fost singura fiică a regelui rock'n roll-ului, Elvis Presley. Ea s-a stins din viață la 12 ianuarie 2023, la 55 de ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Subiecte în articol: Lisa Marie Presley Elvis Presley
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri