Jurnalul.ro Ştiri Locale Deținuții Penitenciarului de Maximă Siguranță Galați vor curăța nămolul din locuințele afectate de inundații

Deținuții Penitenciarului de Maximă Siguranță Galați vor curăța nămolul din locuințele afectate de inundații

de Redacția Jurnalul    |   

Județul Galați a intrat în stare de alertă, după inundațiile severe din ultima perioadă, iar una dintre măsuri se referă la deținuții din Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați, care vor ajuta la curățarea apei și a nămolului din locuințele afectate de inundații.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a instituit luni seară starea de alertă în județul Galați, afectat grav de inundații. Aceasta va fi valabilă în perioada 16 septembrie – 16 octombrie, informează Prefectura Galați.

Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați va contribui cu persoane private de libertate la operațiunile de îndepărtare a apei și a nămolului din locuințele și instituțiile afectate de inundații.

„Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați asigură, în măsura posibilităților, persoane private de libertate la operațiunile de îndepărtare a apei și nămolului din locuințele populației/instituții publice/unități de învățământ/unități de cult”, potrivit Prefectura Galați.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri