Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dinamo se califică în semifinalele Cupei României

Dinamo se califică în semifinalele Cupei României

Dinamo București s-a calificat, joi seara, în semifinalele Cupei României la fotbal, învingând în sferturi divizionara secundă Dunărea Călărași cu scorul de 3-1.

Ultimul sfert de finală al Cupei României s-a jucat joi seara între divizionara secundă Dunărea Călărași și Dinamo București. Echipa din Capitală s-a impus cu scorul de 3-1, calificându-se în semifinale, unde mai sunt prezente Universitatea Craiova, Viitorul Pandurii Târgu Jiu și Astra Giurgiu.

Paul Anton a reușit o dublă pentru Dinamo în prima repriză, în minutele 32 și 44, cu două reușite de excepție, un șut de la 30 de metri și o reluare din voleu, cu pământul. Toate acestea după un început de partidă intens, în care ambele echipe s-au întrecut în ratări, eroul primelor 10 minute fiind portarul dinamovist Eșanu.

După pauză, Dinamo a majorat scorul la 3-0, prin Bejan, care a fost pe fază la o minge respinsă în față de portarul advers.

Dunărea Călărași a marcat golul de onoare în minutul 67, prin Fotescu, care a executat o lovitură liberă ce a păcălit pe toată lumea, inclusiv pe Eșanu.

Dinamo a dominat și finalul meciului, Gueye nereușind să înscrie din poziție unu la unu.

Subiecte în articol: Dinamo Bucureşti
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri